樓主: smallken1234
打印 上一主題 下一主題
收起左側

♥♥[#3 4/9]哭了~才發現自己真的受傷了 [#3 4/9]

同是天涯呀...樓主...得閒搵我傾下計 chungkahung2006@msn.com
可以一齊傾下近況
WOW_eze 發表於 21/7/2009 02:29

樓上的大大- -''你好像連帖了,為了一個msn,未免太危險吧.....= ="\
你的情況,哎....只好找過一個女仔吧...可能你地呢種叫有緣冇份la....可惜
回復 支持 反對

樓主...我同你身同感受...雖然人物地理唔同...但過程都係一樣....我暗戀左個女仔4年
我有問過佢有冇中意我  佢話有...可惜我太差勁..沒膽沒勇氣....如今佢做暑期工識左個男仔
兩星期後同左個男仔一齊....我同你一樣 ...
WOW_eze 發表於 21-7-2009 02:28

同是天涯淪落人~_~ 我明白你既感受

樓上的大大- -''你好像連帖了,為了一個msn,未免太危險吧.....= ="\
你的情況,哎....只好找過一個女仔吧...可能你地呢種叫有緣冇份la....可惜
佐野大大 發表於 21-7-2009 10:51

緣份由天注定既

戀愛就好似搭車咁

佢係呢個站落左車..離開左你

可能係下一個站再重遇
回復 支持 反對

對唔住呀~樓主...呢幾日心情有d唔開心,所以冇開論壇黎睇,遲左回唔好意思...
睇左你2日既感受la~,希望你會繼續打落去;>
隻毛公仔,繼續keep落去呀~保留可以思念佢既野T^T我相信佢都會有keep住.v.
我諗個時佢叫你唔好唱係因為好愛你,佢唔想個句歌詞會成真...
回復 支持 反對

63# 佐野大大
唔緊要...你有心黎睇就ok了=]
回復 支持 反對

唉,, 我都唔知講咩好,,
睇完好心up丫,,
唉,, 到失去左先知果樣係幾重要先最痛,,
偏偏果陣你又咩都做唔到正係可以睇到佢離你愈黎愈遠
唉-.- 我真係唔知講咩好種感覺不過睇完之後,,
真係要覺得要學識珍惜眼前既野=]
真係覺得,,
人成日都會錯過錯過完之後會痛會後悔,,
果陣會咁想當年..咁咁咁咁就好啦,,
但係偏偏時光冇得倒流,,
所以真係好諷刺,,
不過點都好真係好希望
真威成!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
! 起來吧!!!!!!!!!!!
加油!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s  魚佢  琴晚唔知y上唔到...所以先咁遲回
回復 支持 反對

我睇完你篇野..
有D想喊..
感情可以令人痛苦!_!
當時間過去..你回想返你同佢一齊..
玩/食野/甜蜜蜜或其他事..
你不禁流了傷心''眼淚''
你E+拎返佢之前同你SD SMS或其他野..
好有感觸..''後悔''
你當時...為會考E比心機讀書..
同佢分開..你覺得讀書比愛情較重要-_-'?
等佢..直接等到佢同你一齊?"
樓主..我都5知點安慰你T^T
回復 支持 反對

大家朋友唔好意思
所有利是比我偷曬喇!
回復 支持 反對

發呢段嘢比佢啦 我都剛剛失戀 我都發左呢段嘢比佢 之後佢就打了電話給我 當然最後都係份手 就起馬我同佢個心結都解開左先 個返朋友 我唔知您可唔可以都好像我一樣 但都試下啦  (我知我曾經犯了的錯 即使已經知錯 認錯 甚至改過 那又如何 這些被沒代表著什麼 只是代表著 這件錯事 曾經真真正正的發生過 事情已經發生了 不論是憾事 錯事 悔事 不會重來 也不能9變改的 只是變成殘波的回憶 衣然清晰 或變成一塊無紗布綁著的傷口 穩穩作痛 藥果我能再活一次 我希望 我不會在妳的故事裡出現 藥命中注定要相聚 我希望 我希望能把錯 一一改過 再見 就任比屎的命運拉長雙方的思念 不變的依戀 不變的等 只盼能用今生的等待換妳來生的首肯 幻變的落日 短暫的黃昏 伴著永恆的思念 無悔的愛戀 無重的深情 換來的 卻只是 永遠的離別 無窮的憂愁 兒及刻下長長的
傷痕 若果由始至終 妳都只是把我當作好哥哥 那就好了 正因為會失去 愛情才會如此的重要 珍貴)
回復 支持 反對

68# 6茶雅典娜

佢係第二頁已經回應左我

我睇完你篇野..
有D想喊..
感情可以令人痛苦!_!
當時間過去..你回想返你同佢一齊..
玩/食野/甜蜜蜜或其他事..
你不禁流了傷心''眼淚''
你E+拎返佢之前同你SD SMS或其他野..
好有感觸..''後悔''
你當時...為會考E比心 ...
=生無可戀)- 發表於 26-7-2009 17:20

多謝你..有心了=]

你講既野好岩

回憶真係令人好痛苦

唉,, 我都唔知講咩好,,
睇完好心up丫,,
唉,, 到失去左先知果樣係幾重要先最痛,,
偏偏果陣你又咩都做唔到正係可以睇到佢離你愈黎愈遠
唉-.- 我真係唔知講咩好種感覺不過睇完之後,,
真係要覺得要學識珍惜眼前既野= ...
翠` 發表於 26-7-2009 16:55

多謝你丫怡=]
回復 支持 反對

睇左你25號既感想,再次比你感動...
安慰說話,再多也冇用= ="
只盼望樓主能夠再和她再次一起....
我中意個個女仔,我決定放棄唔再追佢laT^T
依家我自己都好愁....
點解世事住住唔可以如我地所願......
回復 支持 反對