打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有冇人識... (附圖)

我都算識佢
係天女識的 我之前覺得佢幾好
但佢怪怪地 我有次同佢組
我個fd係交頻到同我傾計..
佢冇啦啦屌我個fd- -
回復 支持 反對

好似係昆人的- -............
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 20-1-2008 15:57 發表
佢?!
佢比我ge印象都係5好...
一提起佢就火都黎埋..
之前我係長谷升lv..佢死埋黎我個場度打..我叫佢咪搶..佢都5理..
叫佢走...叫左勁耐先肯走.
之後仲話我廢..話我渣弓打怪都扣成2x血...(扣幾血關佢[手火9]事呀 ...
依家佢冇係無盡打啦@0@佢去左虎嘯谷啦佢@.@佢d裝好勁咖@0@" 全身+力  佢話既@0@ 仲有我琴日叫佢同我打場 佢扣我8 我扣佢19 之後就話唔打- - 升高左先打= = 好狗的佢= =
原帖由 影﹏傑” 於 20-1-2008 21:13 發表
佢之前係咁搶人怪~~
+上之前好似係post過佢係昆狗一條{好似係}

佢成日呃人咖  之後d人唔信就話 唔信問阿永   =.= 但我又唔信 又唔問@v@
回復 支持 反對

上次 我係交頻篤爆左佢 扮我個fd 佢成日話佢自己有隻人叫小魔  (但我知道佢根本就唔係=.= 佢吹水)之後我前日玩野 話密小魔傾計@@"
之後佢話 你試下密丫拿  你收皮  (依句野大家睇到d咩  好似有心忍暪d野@@)之後
我太好奇了  再問佢多dd野@.@"
我問佢住邊@0@(因為我知小魔佢住邊)
之後d人係到玩野 話佢住火星=.=
之後我話唔係  佢係住青山的  (戎自己都有咁講)

之後我話 死啦.. 我琴日問左小魔住邊咖啵@0@  佢唔係住青山的@@"
戎佢答   我打少左姐  佢係之前陪我一齊升既友仔來的  (大佬呀\口/ 吹水吹好d啦 成日打少左? 打一百幾十次都會打少左既  \口/) 之後佢話 佢自己其實係 wellcome 唉 都唔知點解d人 咁鐘意吹水  吹到出哂汁=0= 仲有佢媽媽 好有錢的@@  一個月給他20m用><  我一個月game錢都冇咁多= =  佢上次話送我云咖><  送我神武咖><  

我影左d相  但 唔太齊全  有d睇唔到重點=3=大家有冇興趣睇下=.=?
回復 支持 反對

原帖由 草女 於 21-1-2008 09:54 發表
依家佢冇係無盡打啦@0@佢去左虎嘯谷啦佢@.@佢d裝好勁咖@0@" 全身+力  佢話既@0@ 仲有我琴日叫佢同我打場 佢扣我8 我扣佢19 之後就話唔打- - 升高左先打= = 好狗的佢= =
佢成日呃人咖  之後d人唔信就話 唔信問阿永   ...

狗到出晒汁,,
5夠打就話5打..傻傻地..
佢e+冇係長谷打就最好..5好阻住我升lv..爆憎佢..
全身+力@@"
咁+幾多力呢@@?
我記得佢果時話佢果套55神裝係+體@@...e+又話全身+力..到底+乜ga@@
又力又體...2洞裝@@?
升左65就同佢鬥勁裝=v=
65全身+防神裝對55全身+力神裝..=v=
睇下佢點吹水法@@

不過佢好似同你同lv..(都係57lv)...
不過我都好想打佢@@
如果佢話吹雞咪吹雞...怕佢有毛咩...照打..
想打佢好耐...
原帖由 草女 於 21-1-2008 10:04 發表
上次 我係交頻篤爆左佢 扮我個fd 佢成日話佢自己有隻人叫小魔  (但我知道佢根本就唔係=.= 佢吹水)之後我前日玩野 話密小魔傾計@@"
之後佢話 你試下密丫拿  你收皮  (依句野大家睇到d咩  好似有心忍暪d野@@)之後
我 ...

緊係想睇@@
睇下佢點吹水都好@@"
回復 支持 反對

我升左啦 唔係57啦 係58= =   ><
(用紅草合到毒弓= = 仲用防草合左 42+2閃= =今晚再加碼@v@)
拎圖比大家睇下><  雖然唔太齊>< 但都睇到佢係呃人的><

大家睇下啦 比人識穿左話打少左囉  

衰格 !?

回復 支持 反對

原帖由 草女 於 21-1-2008 13:19 發表
我升左啦 唔係57啦 係58= =   ><
(用紅草合到毒弓= = 仲用防草合左 42+2閃= =今晚再加碼@v@)

=口="
原來已經升左= =
你合野咁勁ga>.<
我每次合都爆=口=
晒埋我d錢= =
得閒係天女/團戰見到乂鼬戎乂就打下佢先= =
回復 支持 反對

我用我既超級守衛........阿永=.=打爆佢=.=然後喂永永食草=.=
回復 支持 反對

你好明顯係呃貼的!!
回復 支持 反對

我想講條友真係衰到爆...
比人識穿左又話打小左= =
狗到飛起 = =
回復 支持 反對