打印 上一主題 下一主題
收起左側

wa, nakuz 高考區唔係死成gum ar

原帖由 piyopiyo 於 1-7-2008 09:27 發表
原來有個5A一日溫7個鐘...咁佢係咪唔洗訓覺[[tk_26]]
番學當你朝8晚4都8個鐘...仲要溫7個鐘...1日24小時得番9個鐘...早午晚3餐加埋2個鐘...得番7個鐘...咁無精神點上堂ar[[tk_42]]

番學時間都每日溫到7個鐘??
咁犀利...
回復 支持 反對

原帖由 [S]lsp 於 30-6-2008 23:35 發表
上次見這個post 先得4 個回覆...
剛回到家, 亂入一下.

---------------------------------
甚麼嘛, 又係我最低分...

睇 zend 的 chem, 傷心得很, 可憐我得個D...
睇 bearwing 的pure, 又再令人傷心得很, 可 ...

lsp 大唔好傷心啦
我都係全靠你pure 先A到
當初咩都唔識上黎問pure 都係你答我問題
依家係到真係講聲: 多謝晒阿
回復 支持 反對

原帖由 [S]【YU】 於 1-7-2008 10:07 發表

活生生一個例子係度[[tk_32]]

7個鐘之嘛....當年我晚晚溫到1點鐘,都無數過溫幾多個鐘,仲spare倒時間玩1個鐘..
返完學之後起碼每日12個鐘放係AL,當然包埋6個鐘頭既pastpaper連對答案時間啦, 7個鐘好閒je. ...

原來你ge問題係無精神...[[tk_32]]
回復 支持 反對

唔係串, 但我真係無咩點做pastpaper...
考完mock 看書都無咩時間, 仲點做pastpaper..
看下本solution, 識就識,唔識就算
我的代替品係wikipedia..

雖然pure mock C 出來得D 係有d 唔開心...但想想下, 又好似係自取滅亡

回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 1-7-2008 15:45 發表
唔係串, 但我真係無咩點做pastpaper...
考完mock 看書都無咩時間, 仲點做pastpaper..
看下本solution, 識就識,唔識就算
我的代替品係wikipedia..

雖然pure mock C 出來得D 係有d 唔開心...但想想下, 又好似係自 ...

如果你溫晒ge話...可能會 3A[[tk_32]]但聽聞你無時無刻都係溫緊phy[[tk_30]]
回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 1-7-2008 04:12 PM 發表

如果你溫晒ge話...可能會 3A[[tk_32]]但聽聞你無時無刻都係溫緊phy[[tk_30]]

我同你chat 好似係試後的事...
而你都好似係會考後先上水=_=..

溫哂3A, 無考慮過, 但係果間band3雞校, 我好似真係n年以來Chem有A lor...
回復 支持 反對

原帖由 Zend 於 1-7-2008 16:31 發表

我同你chat 好似係試後的事...
而你都好似係會考後先上水=_=..

溫哂3A, 無考慮過, 但係果間band3雞校, 我好似真係n年以來Chem有A lor...

真係好神[[tk_32]]
AL A簡直係難過登天...今日報紙都話ce中文D,AL 中化A ge機會係萬分之七十
回復 支持 反對

原帖由 piyopiyo 於 1-7-2008 04:45 PM 發表

真係好神[[tk_32]]
AL A簡直係難過登天...今日報紙都話ce中文D,AL 中化A ge機會係萬分之七十

Fantasma..

我中文D,中化C..
都唔錯ga la..

我個bio group 朋友CE B -> AL E ...
但佢AL Bio 出乎expect 之外... E 左 = =..
回復 支持 反對

今年我真係好鬼平均咁溫晒咁多野,結果真係好平均 -_-
回復 支持 反對

原帖由 博士.Dota 於 1-7-2008 06:16 PM 發表
今年我真係好鬼平均咁溫晒咁多野,結果真係好平均 -_-

都好勁=_=...
CU Maths 無問題, 不過你個分有更多好的選擇..

我係某個微小論壇識左個ce 28, al 4A1C1E..(3AL1AS UE C, CLC E)
佢都係想讀CU Maths..
今年你有機見到佢...
回復 支持 反對