打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] FEZ地圖局勢討論

其實我想講呢= =  一個團  40幾 50人  入一個場 打人地個d雜不能野- -   冇人指揮
可能你就會覺得人地好勁  但係 只要你地都有人指揮  團結    你就會覺得 佢地只係做好本份
回復 支持 反對

=.= 我係綠國.........我地唔係烏合之眾 =[[onion_52]]
每場最少有一個做指揮
我地成日組隊眾一齊打塔和打人
回復 支持 反對

部隊係好重要
分配晒工作
唔會好似入街團咁=.=
一係成班水工出水冇人擴
一係成班爭住出死靈
回復 支持 反對

其實紅國都幾勁
呢幾日都係咁搶返人地既地
回復 支持 反對

紅國夾住2個強國...兵力雖精但人少..根本五夠人打...
紅國家下場場好多傭兵幫手作戰=3=(差五多5-8個幫手)
真正正規軍少到根本五可以同時面對4-5個戰場/...
雖然昨日紅國內部 有好多team都積極搞合併計劃黎集中戰力..(因減國事件).
但紅國長on人士又少...根本只能解到一時之危

同6國打基本上等於苦戰....弓手...魔法師人數超多 又高lv
紅國呢?好坦白好多時都係d雜牌軍(傭兵,新手,高手混雜)-.-
難以指揮 各有各打 無戰術溝通
新手多數狂踩水話出召 傭兵又鐘意死沖狂打人 高手就睇到都激晒氣
結果要親自領導晒d水銀 擴建等等工作 戰力分散又點會win呢=3=
回復 支持 反對

紫國好慘 夾係香蕉國同青蛙國中間
有時有d人唔識玩 1lv打國戰 - -  入到場收水起侵塔 不過起係自己據點旁邊 = =
回復 支持 反對

回復 25# 的帖子

傭兵即係咩= =?
回復 支持 反對

其他國黎幫手的人士.__."
回復 支持 反對

你都唔清楚= =你地只係見到羸果時綠國好勁=.=
其實綠國都唔係好有組織嫁咋= ="
有時水工超多...有時一個水工都無=.="

本人綠國(不過我係照事實講咋= ="唔好鬧我)
回復 支持 反對

原帖由 gordonsons 於 10-8-2008 22:50 發表
你都唔清楚= =你地只係見到羸果時綠國好勁=.=
其實綠國都唔係好有組織嫁咋= ="
有時水工超多...有時一個水工都無=.="

本人綠國(不過我係照事實講咋= ="唔好鬧我)

何來五清楚??
不如講下國家勝率?紅國勝率得49%(-1%)你地6國又點講呢
每次6國都係由你地6國團黎打我地紅國
每次都成30lv up同1個團既人打一個地方
我真係五信就如你講禁他地真係禁無組織lo
回復 支持 反對