打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主說明不恰當+不清楚(各位請入,已把這post放上了投訴區)

關閉 [複製鏈接]
版主太廢...
浪費左個版...
回復 支持 反對

都唔知個版主係唔係同gameone有親?
人地好心比個私服玩 你係唔係咁有正義 叫人玩正服呀?
正服咁多外掛 連私服都不如 唔識做就學多幾年 7下7下咁
回復 支持 反對

回復 56# 的帖子

係囉=_=佢都傻傻地~~正服仲衰過私服tim~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

個版主的確有d問題........
咩叫帖錯區,你門派d野帖咗系珍寵區,呢d先至叫做帖錯區.......
其他門派區、珍寵得幾個人,幾時先有人回覆ar....
呢度人流多、回覆快,根本就係公眾區.....
如果個張帖冇人氣ga話,根本就好快沉到唔見影,洗鬼你del..........

錯區,你好心幫人移區咪算lor,人d用咗好多心機去打出來ga......
你懶、驚煩....ok,你可以唔理ga....唔洗幾耐就自動沉落去.....洗鬼你del..........
公測時都係咁lar,未見過有人因為咁被扣分刪帖......
你除咗扣分刪帖外,你仲有d咩做....
不過我希望你只係做呢d野,因為我頂唔順你d理論,so.......

仲有一件事,我忍你好耐......75英雄任座標嗰件事......
你自己攞國服d精華帖來賣我唔怪你,
但我免費帖出來關你鬼事,我仲早帖過你,你有乜理由刪我帖.......玩壟斷ar.....
唔好話我屈你,我前前後後帖過好多次........甚至只帖一個連結,下場都係一樣.....
就係人間蒸發,即直接刪咗,冇系統通知你ga,只有你查帖時才有此帖已被刪除之類......
我俾人刪到麻木晒......

今次已唔係第一次有人話你......
只係全部被你del晒,"人間蒸發"嗰隻我見唔少.....
趁今次機會,我打呢d野出來,希望你好自為知lar....
同時希望其他天龍版ga版主唔好玩潛水,成日得佢一個咁樣......搞到呢度亂晒

唔好怪我針對你,係你針對我先.......況且我冇講錯......
唔講lar...我訓啦....
[[yoyo_197]]
回復 支持 反對

咪係囉...幫人郁下咁簡單都唔肯
回復 支持 反對

那個心法post我都覺得非常有用

那位朋友貼圖出來大家討論下有冇類似情況出現都del post

完全不合理  
===================
照計 公道一點 錯文del post 為什麼那些討論什麼幫 成日殺人 又彈game

無刪文 擺明就錯區嘛 點解唔del 點解唔鎖 重犯點解唔扣分呀

天龍版主 怕麻煩 不如早點退休做回會員吧

享受扣分?享受刪帖?

浪費大家的心血

不知所謂
回復 支持 反對

wooooooooo-

我又連貼啦各位 版主請扣我分啦 樂古d分用黎食咩 樂點有咩用 用黎買野?

=========
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 政* 評分。
引用:
怕麻煩早點休息 做回會員吧

一係 將全部乜乜幫 物物幫的post全部del哂

人地有心想討論 你就刪

搞事既post就留係度

有次某會員貼了某個伺服器的玩家真人相片 全個post都充滿辱罵說話

直到舉報後才鎖(隔左幾日) 但連帖扣分就即刻做

咩原因?
發表時間: 29-8-2008 01:01
所在論壇: 投訴
所在主題: 投訴天龍八部區悠月版主

評分分數: 樂點 -100 點 / 評價 -100
操作理由: 無關人士回復 - 轉發 - 標記未讀 - 下載 - 刪除 - 關閉
回復 支持 反對

大家再諗真d!!如果怇將del post轉佐移post!!
我諗結果都係一樣!!佢可能會同以前一樣!!係咪都同你移!!通都通知聲!!
等你自己去搵個post到底移佐去咩post!!結果都係同刪post一樣!!
回復 支持 反對

上次更新唔到 有個會員開post講點更新 轉頭唔見左個post 原來版主改少少野擺左上置項 雖然有講邊個提供 但係高亮自己個post洗左人地個post 點解唔高亮人地個post先 你高亮自己個post 個個都以為係你提供
回復 支持 反對