打印 上一主題 下一主題
收起左側

......................closed

原帖由 icy920801 於 2-1-2008 16:55 發表

搞笑-.-  真係好難咩...?

我拎呢個f2p做例子-.- (icy0801)

佢開始狂升fm果陣先得 75 fm (1.3m xp)

淨燒 willows -- 每 2 mins 2430xp

3個鐘就有 200k xp  

燒足一個禮拜就有 2mil+ xp

27日就 ...

燒yews 同燒magic 同燒錢冇分別..
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

willow 都係 =v=

燒左我 2mil cash  @@

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

有人資助我 400k 沖 99 fm 咖 ^^

回復 支持 反對

原帖由 _Armadyl_ 於 2-1-2008 14:54 發表

打錯左,Fix左la

系ar系ar...
打錯打錯...好彩無咩new player= =
回復 支持 反對

樓主的攻略很有用!!

為何?

因為他用這些方法賺左把godsword返來!!

(一看他post主題的那兩幅假screenshot就知了!)

;P

不過樓主都係想幫助一下我地je...所以都係唔好再寸距= =

(別插)

回復 支持 反對

原帖由 holyslayer 於 2-1-2008 21:53 發表
樓主的攻略很有用!!

為何?

因為他用這些方法賺左把godsword返來!!

(一看他post主題的那兩幅假screenshot就知了!)

;P

不過樓主都係想幫助一下我地je...所以都係唔好再寸距= =

(別插)

一post還一post啦,第2個post既野就唔好拉過黎講啦,雖然樓主響個個post度真係有做錯
回復 支持 反對

算啦 ,, 佢錯左 ,, 要個機會改既..

有邊個唔想被人羨慕? 用錯方法咋嘛.. 以前我都試過咁做錯..

被人發現左 都幾糗下 .. 但係之後慢慢咁 做番好 .. 又會無事的=)'   好快過去架!..

虛榮 得番黎 又如何? 虛的 假的 騙得了人騙不了自己 沒有始終是沒有。

Clmak ,,樓主都係想幫一下新手 ,, 我就唔信無 ,, 係唔出聲咋嘛! 係呢到講野既 ,, 個個都係老手,,

我就一d都唔信 無新手黎呢個forum 。

樓主想幫新手 ,, 係岩既 .. 但係呢 ,, 有d野要提番。

第一 ,, 我未聽過Prayer可以搵到錢-,- .. Prayer 係最哂錢既skills 之一 ,,
          你果個係執B bones去賣而已 ,, 並唔係用Prayer去搵錢 ,, 新手會誤會 。

第二 ,, 你講既方法都比較慢 ,, 而且d人做得哂你講既野之後 ,, 都已經唔係新手了。

第三 ,, 你所講既Magic.. 係升LV而已-_-.. 並不是賺錢。

好了 ,, 要更正的請你更正 以免被人誤會。

Clmak ,, 你講野好串 ,, 見好就收。

回復 支持 反對