打印 上一主題 下一主題
收起左側

購買PSP問題=_=買D唔買D...

磨茹下面咪有個位囉
說明書(藍色)上
有講
回復 支持 反對

原帖由 大熊寶座 於 12-2-2008 19:12 發表
磨茹下面咪有個位囉
說明書(藍色)上
有講

係唔係要綁嫁-.-
我唔識綁野
回復 支持 反對

咁計法就應該呃左一舊水
你話你個充電既要駁埋psp,即係普通果d三腳頭既火牛
就算起大公司買,1280走唔甩,有d可能13xx
改機最多收100
1280+100= 1380 ,當你張保護貼用貴野70蚊
1480,唔係貴野的話1410

我記得上個月睇1GB sony 賣169蚊,起影相果d鋪頭見到

如果係sony,200蚊冇可能買到2gb......(差31蚊就買到多一倍的容量?)
我上年3月買sony 2gb快卡都用280蚊,冇咩可能平得咁離譜

同埋釘孔你圓定係長條形呢??

正版釘孔係長條形,盒內有說明書同埋裡面會有一個膠套,大細同你張卡差唔多大的
以上係小弟買果張2gb快卡的東西

其實呢........唔好怪我馬後炮,間鋪第一次已經呃你,為什麼你仲要返去買其他野......
機套機繩這些東西,好似樓上話用黎cool手用,唔駛太介意的事
而卡就大件事來,希望果個老細係有良心賣張真卡比你吧= =

回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

搞錯-.-
連條手繩都唔知綁係邊..?
係部機既左下角有個位
你綁係果到就得

點分真假卡出面有專題帖教..
回復 支持 反對

原帖由 [H]kasonsky 於 13-2-2008 16:32 發表
咁計法就應該呃左一舊水
你話你個充電既要駁埋psp,即係普通果d三腳頭既火牛
就算起大公司買,1280走唔甩,有d可能13xx
改機最多收100
1280+100= 1380 ,當你張保護貼用貴野70蚊
1480,唔係貴野的話1410

我記得 ...

我個張係慢卡
200蚊
5年保養
長方形的
日本製造
背面的確有一張紙 類似說明書??
果個人只係張黑卡拎出尼裝入我部機
銀色個張卡就原封不動 冇拎出尼  E張野有乜用?_?
另外 後面都有寫張卡真正容量係1.85gb

同埋入面有膠套是指甚麼

1770 送2隻遊戲

高達SEED連合VS ZXXX PXXXXXXXX 唔記得
另一隻係怪物獵人2漢化版

回復 支持 反對

銀色果個係讀卡器,要買一部機(唔係psp)配合佢黎用,我都唔清楚
原理同我地用usb駁psp一樣

個膠套係依樣野,因為有d人可能會將card拎出黎
咁用依塊野套住唔驚壞

同埋想問你果2隻game係即場開一張新卡再幫你入2隻 game
還是你買果陣時張卡已經入了遊戲??

如果係第二樣的話,請你check下你既包裝(卡果個膠盒)同埋你張卡的編號係唔係一樣.....
依個就保障你張卡有冇保養,

因為如果張卡入左game,好大機會佢係用黎平時試機用,咁既話算係二手貸=o=
二手貨有2種
1. 鋪頭自己開張卡方便試機
2. 有d人平賣psp,連埋張卡,咁無理由要自己開一張新卡吧(唔駛賣咩)
可能慢卡冇人買,老細先會用黎試機....而賣機果d多數都係快卡

講到依到就關係到你買一手定二手野,好似平時我地買野咁,例如揀中一個斜咩袋
一般都要求問下有冇新的,而唔會買眼前擺出黎比人揀果個袋

回復 支持 反對

原帖由 [H]kasonsky 於 16-2-2008 10:37 發表
銀色果個係讀卡器,要買一部機(唔係psp)配合佢黎用,我都唔清楚
原理同我地用usb駁psp一樣

個膠套係依樣野,因為有d人可能會將card拎出黎
咁用依塊野套住唔驚壞

同埋想問你果2隻game係即場開一張新卡再幫你入 ...

我冇拆開包住張卡果個盒
拆左驚合唔返埋-.-唔靚
唔知入面有冇個膠套
不過你張相個膠套咁大個ge-.-又話同張卡差唔多

個張卡係我親眼睇住佢用x(界)刀x(界)張記憶卡個位  之後拎張記憶卡出尼
之後就唔知做左乜 都搞左幾耐
最後先入落我部psp
應該係第1項

不過保險d都要睇下編號
咁個編號可以係邊到睇到-.-
回復 支持 反對

咁就ok冇問題了,而張圖片係放大左=/=,果塊野起果d說明書入面~~
回復 支持 反對

你係邊到買架...

其實有d店+錢就可以得到4GB卡(半價)
回復 支持 反對

300蚊應該唔夠
2GB卡都250到...
USB線就15$到繩就睇你要咩款
機套布果隻就見過25$大約要310-320
回復 支持 反對