打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 小前鋒有冇前途???????

唉..宜家我隻小前先得20 lv...
仲要無咩排名...無人組我玩><"好慘...
不過小前真係幾好玩...多變化..
回復 支持 反對

ADD 我MSN ~ CUTE_BENSON@HOTMAIL.COM
手痕時搵你玩XD
回復 支持 反對

原帖由 恩田赤﹏REC 於 25-4-2008 23:44 發表
ADD 我MSN ~ CUTE_BENSON@HOTMAIL.COM
手痕時搵你玩XD

哈哈~q賓神~~你條賓有幾神先@@
回復 支持 反對

原帖由 閃電俠文仔 於 25-4-2008 15:53 發表

哈哈~q賓神~~你條賓有幾神先@@

板規其實係咪應該set做搞廢/爛到無朋友個d gag要扣分= =?
有無d唔甜, 又好笑d的gag做分享呀你
回復 支持 反對

個e-mail 小四戈陣我老豆幫我開=___=

至於....我條賓有幾神....A_A

普通SIZE囉= =
回復 支持 反對

問題
-小前對住PG/SG盡量唔係過佢[對?]
-小前咩時候過人先至係最好(eg:情況
-佢果招w+左+右先用=.=我正係整到一面,跟住按右鍵就無反應
-雖說小前2分準,但近3分線(指2分)又準嗎?
回復 支持 反對

近3分位都準啦= ="
基本上係2分波都好準...
小前鋒d插花爭d囉,,,用多d雙假都ok ge...都fake到下人
不過小前鋒其實最緊要係係人地反應唔及ge情況下射2分波= ="
因為佢blk唔到你就95% in ball xD
所以都唔係太洗插花..走位走好少少就已經ok...
用多d fake, 小前射2分甘準人地實跳起blk你ge =~~=
回復 支持 反對

原帖由 小霖 於 23-4-2008 22:59 發表
小前可以系一個控制大局既職業 ,,
佢不單只是得分既主力..
佢亦可以擔當一個輔助角色..
只要運用好小前的話 ..
可以說..勝利任由你控制

教壞細路~

小前好依賴隊友既,特別係一個識傳波既pg~無呢d咁既pg 小前費左大半
回復 支持 反對

我覺得小前頭30 lv都好灰(至少我自己灰左,上籃,射2分,空左都全抄)
but到左31 lv就好似轉捩點
2分冇抄咁多,上籃冇抄咁多
ps冇人守果時
你最銖搵個fd同你升到31 lv啦
回復 支持 反對

個人覺得冇前途  因為小前係平均型 冇話邊方面係最勁(如果你地覺得2分係最勁既話 咁點解唔用大前去攻2分呢?  小前變化太小...如要玩2分 倒不如玩大前 變化極之多)
回復 支持 反對